Nu løfter Logitech sløret for en udvidelse af den i forvejen prisbelønnede G-serie ved at introducere nye produkter, der alle er kendetegnet ved præcision, høj ydeevne og brugertilpasning: G19-tastaturet, G35-headsettet og G9x-lasermusen. Logitechs best-in-class spilletilbehør er med det mål for øje, at spillerne skal opnå en konkurrencefordel med alt fra programmerbare knapper og surroundlyd til lasersensorer på 5000 dpi og knapper med baglys.

 

G19-tastaturet til spil:
 
G19-tastaturet indeholder et sandt arsenal af avancerede spilleteknologier, og er det første Logitech-tastatur med GamePanel, der er et farve-LCD. Der er et pixeldisplay på 320x240, der kan tiltes. Det giver værdifuld in-game information til flere end 60 forskellige spil, heriblandt World of Warcraft, hvilket dog kræver installation af den medfølgende Logitech GamePanel-software. Udover in-game information kan skærmen vise VoIP-kommunikation, data, ur, cpu-load og andre ikke spilleorienterede emner som billeder og videoer. Det er let at skifte mellem forskellige typer af information uden at skulle gå ud af spillet.

Dette nye Logitech-spilletastatur har 12 programmerbare G-taster med tre makroer pr. tast, hvilket giver spilleren 36 tidsbesparende kommandoer til hvert spil. Det er også blevet lettere at udføre flere samtidige handlinger med tastaturets multitastfunktionalitet, idet man kan aktivere op til fem taster på én gang.

En populær feature ved de tidligere Logitech-spilletastaturer er game mode switchen, der gør at man kan deaktivere Windows-knappen, så man ikke ved en fejltagelse bliver lukket ud af spillet. Man kan tilslutte enheder som fx G9x-musen eller G35-headsettet til G19-tastaturet gennem de to højhastighedsporte med USB 2.0.

G19-tastaturet til spillere er kompatibelt med både Windows-kompatible computere og Mac-computere.

 
 
G35-headset med surroundsound:
 
G35-headsettet er det første Logitech-headset med 7.1 surroundsound, hvilket er en perfekt tilføjelse til det voksende antal actionspil og high-definition film, der understøtter 7.1- surroundsound. G35 er baseret på den anden generation af Dolbys hovedtelefonteknologi, hvorved G35 simulerer den komplekse akustik i et lytterum, så der skabes et detaljeret klangrum udenom hovedet. G35 har desuden sit helt eget system, så headsettet lukker sig tæt om hovedet, hvorved den omkringliggende støj reduceres markant. Der er også en støj-eliminerende og justerbar mikrofon, der fokuserer på brugerens stemme og reducerer eventuel baggrundsstøj.
Hvis man har lyst til at lyde som en af personerne fra World of Warcraft eller at sløre sin stemme, mens man spiller, skal man installere den medfølgende software der indeholder seks muligheder for stemme-morphing, heriblandt at lyde som som kyborg, kæmpe, mutant, trold og rumvæsen. Hvis man bruger nogle af de populære chat-klienter, kan man bruge de tre G-knapper på G35-headsettets venstre ørestykke til at aktivere stemme-morphing. Der er også lydknapper til at regulere lydstyrken, mute mikrofonen og regulere surroundsound. G35-headsettet er forsynet med tre hovedbøjler, så man kan finde den, der passer bedst ved også lange spillesessioner. Den ene er tynd, den anden tyk og den tredje er med et særligt design, så man kan vælge den stil, der passer bedst. For at forbedre de lydfiler, der er indspillet i de mere traditionelle formater, herunder MP3-filer, giver G35 mulighed for at anvende Dolby Pro Logic II i forbindelse med Dolby Headphone-teknologien for dermed at kunne skabe en forbedret stereolyd.
 
 
G9x-lasermusen:
 

Logitechs G9x-lasermus udvider markedsløftet for den prisbelønnede G9-lasermus med sin nyeste generation af lasersensorer, der sørger for præcision ved enhver hastighed – op til 150 tommer pr. sekund på de fleste populære spilleoverflader.

 
Med G9x-musen er det let at gå fra den pixel-præcise målrettethed til at foretage manøvrer der foregår med lysets hastighed uden at afbryde handlingen, når man har en mus, der on-the-fly kan justeres fra 200 til 5.000 dpi.
 
Der følger to udskiftelige greb med G9x-musen, så der opnås valgfrihed mellem dem, der bedst passer til den aktuelle spillestil. Desuden har G9x-musen indbygget hukommelse der kan rumme fem ready-to- play profiler.
 
Vægtstyringssystemet giver op til 28 grams ekstra vægt. Og endelig er der LED, som spilleren kan give sin G9x-lasermus den belysning, der passer ham bedst, ligesom den kan afpasses efter farverne på G19-tastaturet eller G13-gameboard’et.
 
Det avancerede G13  er kåret som det mest innovative produkt inden for elektronisk gaming:
 
De nye produkter i G-serien efterfølger det nyligt annoncerede G13 Gameboard.
 
Gameboardet har 87 knapper, så man kan opsætte knap-profiler til hvert af sine favoritspil.
 
Der er også 160x43 pixel GamePanel LCD, der giver oversigt over spilstatistik, systeminformation og beskeder fra andre spillere.
 
Det avancerede Logitech-gameboard fås nu i butikken til en vejl. udsalgspris på 649 inkl. moms.
Pris og tilgængelighed

G19-tastaturet er i butikken til marts til en vejl. udsalgspris på 179.99 Euro. G35-headsettet med surroundsound er også i butikken i marts til en vejl. udsalgspris på 129.99 Euro.  Og G9x-lasermusen forventes i butikken i februar til en vejledende udsalgspris på 89.99 Euro. De danske priser kendes endnu ikke.
Du kan ringe og forudbestille bestille nu.
 
 

Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
CCPIP.DK - Fredericia: Tlf.: 7592 3003 - Haderslev: Tlf.: 7453 3003 - Mob.: 3074 6003