Lille "rap" sort/hvid laser-sprinter
Brother HL-2035 er stilfuldt designet, og kompakt nok til at passe på en hylde eller en arbejdsstation. Den udskriver i en hastighed og kvalitet, som du normalt kun forventer af en dyrere maskine.
Installationen er ligefrem - bare tilslut strømstikket, klik gennem installations CD'en, og du er i gang med at printe få minutter efter. HL-2035 er kompatibel med både PC og Apple systemer, og anvender USB-tilslutning for at sikre forbindelse til de mest moderne apparater.
Papirkassetten til 250 ark giver stor kapacitet, og der er endvidere mulighed for manuel enkeltarksfødning. Separat toner og tromle er nemme at udskifte, og du behøver kun at udskifte den enhed der er opbrugt, hvilket gør maskinen økonomisk i brug.
 

Kr. 749.- inkl. moms
Laserprinter til Windows®, Linux eller MacOS. Køreklar til trådløst netværk.

HL-2170W er ideel for den professionelle bruger og mindre arbejdsgrupper, og da den har indbygget trådløst netkort kan den nemt tilsluttes det eksisterende netværk. Maskinen har et stilfuldt design og er så kompakt, at den passer perfekt på en hylde eller på skrivebordet. Den leverer udskrifter i samme høje hastighed og kvalitet, som du normalt kun kan forvente fra en væsentligt dyrere maskine. 

Papirkassetten til 250 ark giver stor kapacitet. Samtidig er der mulighed for manuel enkeltarksfødning. De eneste forbrugsstoffer, du behøver at skifte, er toneren, hvor den største har en kapacitet på op til 2.600 sider og tromlen på op til 12.000 sider, så printeren er meget økonomisk i brug.

Kr. 1.436.- inkl. moms


 

 

  

Højkvalitets 24 ppm S/H laserprinter

Brother HL-2240 har et stilfuldt design og er så kompakt, at den passer perfekt på en hylde eller på skrivebordet. Den leverer udskrifter i samme høje hastighed og kvalitet, som du normalt kun forventer fra en væsentligt dyrere maskine.

 

Installationen er helt ligefrem - sæt ganske enkelt stikket i, klik gennem installations-cd'en, og du er i gang med at printe få minutter efter. Modellen er kompatibel med både pc og Mac. Papirkassetten tager op til 250 ark, så du kan printe meget, før du skal ilægge papir. Samtidig er der mulighed for manuel enkeltarksfødning.

 

Toner og tromle er selvfølgelig separat, så du kun behøver at udskifte den enhed, der er brugt op. HL-2240 kan anvende en ekstra stor toner, hvilket gør printeren økonomisk i brug. Printeren har opnået ENERGY STAR-standarden, og er anbefalet af Center for Energibesparelser som værende én af de mest energieffektive printere. 

Leveres med starttoner til ca. 700 sider samt tromle.
 

Kr. 849.- inkl. moms


 Højkvalitets 26 ppm S/H laserprinter med duplexfunktion og indbygget netkort

Brother HL-2250DN har et stilfuldt design og er så kompakt, at den passer perfekt på en hylde eller på skrivebordet. Den leverer udskrifter i samme høje hastighed og kvalitet, som du normalt kun forventer fra en væsentligt dyrere maskine. Og så giver den dig mulighed for at printe dine dokumenter i duplex, så du sparer på papirforbruget. Printeren kan deles blandt flere, da den har indbygget netkort.

 

Installationen er helt ligefrem - sæt ganske enkelt stikket i, klik gennem installations Cd'en, og du er i gang med at printe få minutter efter. Modellen er kompatibel med både PC og Mac. Papirkassetten tager op til 250 ark, så du kan printe meget, før du skal ilægge papir. Samtidig er der mulighed for manuel enkeltarksfødning. De eneste forbrugsstoffer, du behøver at skifte, er toneren på op til 2.600 sider og tromlen på op til 12.000 sider, så printeren er meget økonomisk i brug.

 

Leveres med starttoner til ca. 700 sider.

 

Kr. 1.199.- inkl. moms
Netværksklar laserprinter med indbygget duplex

HL-5350DN er en kompakt, effektiv printer, der er nem at finde plads til i et kontormiljø med begrænset plads. Den printer op til 30 sider/minut, så du får hurtigt udskrevet dine dokumenter i professionel kvalitet, og du kan dele den med kollegerne, da den er køreklar til kablet netværk. Tilslutning via enten Hi-speed USB 2.0 eller parallel port gør det nemt at installere maskinen. 

 

Automatisk duplex hjælper med at holde papiromkostningerne nede, da du kan få print på begge sider af papiret samtidig med at du får dokumenter der ser mere professionelle ud. Hvis de ekstra store tonerpatroner benyttes, kan du sparer på forbrugsomkostningerne. Toner og tromle er separate, så du behøver kun at udskrive den enhed der er opbrugt, hvilket giver yderligere besparelse på forbrugsomkostningerne.

 

HL-5350CN har opnået både den strenge tyske Der Blaue Engel certificering samt ENERGY STAR miljøstandard, og den nordiske miljømærkning Svanen, så du kan være sikker på, at maskinen belaster miljøet mindst muligt.   (Kan også fås som trådløs -  HL-5370DW)

 

Kr. 2.249.- inkl. moms
Netværksklar laserprinter med indbygget duplex, leveres med ekstra skuffe

HL-5350DNLT er en kompakt printer, men alligevel med stor papirkapacitet. Der medfølger en ekstra papirskuffe, så du har mulighed for at have 2 x 250 ark i maskinen, hvilket er en fordel, hvis der ofte printes på forskellige papirtyper. Du udgår at skulle skifte papir i printeren hele tiden. Hvis du skal printe på kuverter eller specielle typer papir kan du bruge den fleksible bakke op til 50 ark.

 

Printeren tilsluttes med enten High-Speed USB 2.0 eller parallel port, og da printeren har indbygget 10/100 Base-TX netkort, kan den deles mellem flere brugere. Du kan hurtigt se printerens status via LED-displayet.

 

Du kan spare op til 50 % på papirforbruget, hvis du vælger duplex i printerdriveren og derved får print på begge sider af papiret. Toner og tromle er separat, hvilket holder forbrugsomkostningerne nede, da du kun skal udskifte den enhed der er brugt. Ekstra stor toner er mulig, hvilket yderligere hjælper med at holde omkostningerne nede.

 

HL-5350DNLTer ENERGY STAR-certificeret, hvilket garanteret at den er energi effektiv. Den har også opnået Der Blaue Engel certificering, og den nordiske miljømærkning Svanen,så ved at vælge denne maskine, har du også valg at passe på miljøet.

 

Kr. 2.749.- inkl. moms
Professionel netværkslaserprinter

HL-7050N giver hurtigt kvalitetsprints i store mængder, da den udskriver op til 28 sider pr. minut. Papirkapaciteten er på op til 600 ark, men kan udvides helt op til 2100 ark. Du kan genudskrive det senest udskrevne dokument, uden at du behøver at gense det på din computer.


Fortrolige dokumenter kan du sikkert printe uden det falder i forkerte hænder, da du kan tilføje en PIN-kode til printjobbet, som igen skal indtastes på printeren inden dit dokument udskrives. Dermed er du sikret, at ingen andre får fat i dokumentet.


HL-7050N er let at opsætte og konfigurere. Den leveres køreklar til netværk og få minutter efter levering vil den være i stand til at printe. Denne printer er både let at anvende og styre og samtidig er den en stabil og sikker partner for arbejdsgruppen. Derudover betyder de utallige udvidelsesmuligheder, at denne printer kan vokse i takt med virksomheden.

 

Kr. 7.999.- inkl. moms

 

S/H LASERPRINTERE MED SCAN OG KOPI
 
 
Højkvalitets kompakt digital kopimaskine og laserprinter.

DCP-7030 kombinerer kvalitetsprint, -kopi og -farvescan i et stilfuldt, kompakt design, som passer perfekt i hjemmet eller på det lille kontor. Modellen er udstyret med flatbed til scan og kopi af fx bøger, samt stor papirkassette til 250 ark, så du bruger mindre tid på at ilægge papir. Brother forbrugsstofferne er separate, så du kun behøver skifte den enhed, der er løbet tør, og hvis du anvender den ekstra store toner, reduceres driftsomkostningerne til et minimum.
Leveres med starttoner til 1000 sider v/5% dækning.

 

Kr. 1.061.- inkl. moms


 

 

 Højkvalitets kompakt digital kopimaskine og laserprinter.

DCP-7040 har et stilfuldt design, og passer perfekt i ethvert kontormiljø. Her er print, kopi og farvescan kombineret i én og samme kompakte maskine. Modellen har både flatbed og 35 arks automatisk dokumentføder, samt stor papirkassette til 250 ark, så du har fuld fleksibilitet til håndtering af en lang række opgaver.

Du kan spare tid ved at scanne til din pc i forskellige formater eller scanne til e-mail, så du slipper for først at gemme dokumentet, der skal sendes. Du får også mulighed for at scanne til OCR, så du kan konvertere dokumentet til tekst og redigerer i teksten.

DCP-7040 har stak og sortér funktion, hvilket betyder, du kan kopiere flersidede dokumenter og samtidig få dem lagt i orden, så du ikke selv skal sortere bagefter. Du kan reducere eller forstørre kopierede dokumenter fra 25 % til 400 %, så du kan altid få dokumentet i den størrelse du ønsker.

Brother forbrugsstofferne er separate, så du kun behøver skifte den enhed, der er løbet tør, og hvis du anvender den ekstra store toner, reduceres driftsomkostningerne til et minimum.

 

Kr. 1.499.- inkl. moms


 Professionel alt-i-én med duplexprint

DCP-8070D er en brugervenlig s/h lasermaskine, der dækker behovet for at printe, scanne og/eller kopiere. Der kan endda spares op til 50 % på papirforbruget ved at vælge automatisk duplexprint, så der bliver udskrevet på begge sider af dokumentet. I driveren kan også vælges bookletprint, så du kan udskrive dit A4 dokument som et A5 hæfte. Dokumentet printes automatisk dobbeltsidet og med siderne i korrekt rækkefølge.


Det er muligt at kopiere direkte fra et USB stik, hvilket er en perfekt løsning i tilfælde af hasteopgaver, da arbejdet kan gøres udenom pc'en. Det er ligeledes muligt at scanne direkte til et USB stik. Derudover giver DCP-8070D også mulighed for at scanne til e-mail, OCR, billede eller fil.


Der er selvfølgelig separat toner og tromle, så du kun behøver at udskifte den enhed der er opbrugt.

 

DCP-8070D er desuden både Der Blaue Engel og Energy Star mærket, og den nordiske miljømærkning Svanen, hvilket giver dig sikkerhed for maskinen belaster miljøet minimalt. Maskinen bruger separat toner og tromle, som sparer på driftsomkostningerne, da kun den brugte enhed skal skiftes 

Kr. 3.124.- inkl. moms


 Netværksklar laserprinter, -scanner, -kopimaskine med automatisk duplex.

DCP-8085DN er en brugervenlig s/h lasermaskine, der er ideel i små virksomheder, eller mindre arbejdsgrupper i større virksomheder, som har behov for at printe, scanne og/eller kopiere. Det indbyggede netkort gør, at DCP-8085DN kan deles blandt flere brugere. Udskriv op til 30 sider i minuttet i professionel laserkvalitet. Der kan endda spares op til 50 % på papirforbruget ved at vælge automatisk duplexprint/ -kopi/ -scan, så der bliver udskrevet på begge sider af dokumentet. I driveren kan også vælges bookletprint, så du kan udskrive dit dokument som et hæfte, hvilket får dine dokumenter til at se mere professionelle ud.

 

DCP-8085DN er desuden både Der Blaue Engel og Energy Star mærket, og den nordiske miljømærkning Svanen, hvilket giver dig sikkerhed for maskinen belaster miljøet minimalt. Maskinen bruger separat toner og tromle, som sparer på driftsomkostningerne, da kun den brugte enhed skal skiftes.

 

DCP-8085DN er markedets første ISIS kompatible alt-i-én.

Kr. 4.249.- inkl. moms


 Højkvalitets digital alt-i-én med laserprinter, kopimaskine, telefax og scanner.

MFC-7320 er en smart s/h allround-løsning til hjemmekontoret eller den mindre virksomhed. Denne stilfulde, kompakte maskine kan både printe, faxe, kopiere, og scanne (kan scanne i farver), og alligevel optager den kun lidt plads på skrivebordet. Med både flatbed og 35 arks automatisk dokumentføder er det nemt at scanne og kopiere alle typer dokumenter. Modellen har en høj printopløsning og ved hjælp af den brugervenlige kvikstartsguide er du i gang med at udskrive dine kvalitetsprint i løbet af ingen tid. Brother forbrugsstofferne er separate, så du kun behøver skifte den enhed, der er løbet tør, og hvis du anvender den ekstra store toner, reduceres driftsomkostningerne til et minimum.

Leveres med starttoner til 1000 sider v/5% dækning.

Kr. 1.686.- inkl. moms


 Højkvalitets digital alt-i-én med laserprinter, kopimaskine, telefax og scanner med indbygget netkort.

Den kompakte og stilfulde MFC-7440N har integreret laserprint, fax, kopi og farvescan, så her får du og dine kollegaer virkelig noget for pengene. Dokumenter printes i en imponerende hastighed og høj opløsning, så du er garanteret uovertrufne kvalitetsprint hver eneste gang. Det indbyggede netkort gør det muligt for hele arbejdsgruppen at udnytte maskinens mange funktioner, og med både flatbed og 35 arks automatisk dokumentføder samt 250 arks papirkassette er du sikret fuld fleksibilitet. Endvidere giver Full Speed USB 2.0 tilslutningen hurtig forbindelse til de mest moderne apparater. Brother forbrugsstofferne er separate, så du kun behøver skifte den enhed, der er løbet tør, og hvis du anvender den ekstra store toner, reduceres driftsomkostningerne til et minimum.

Leveres med fuld toner til 1500 sider v/5% dækning.

Kr. 2.249.- inkl. moms


 Højkvalitets digital alt-i-én med laserprinter, kopimaskine, telefax og scanner med indbygget trådløst netkort.

Stilfuld og kompakt! MFC-7840W er den ultimative løsning til kontoret, som gør det muligt at både printe, faxe, kopiere og farvescanne i kablet eller trådløst netværk. Dine professionelle dokumenter udskrives lynhurtigt i høj opløsning, og da maskinen er udstyret med både flatbed og 35 arks automatisk dokumentføder, kan den nemt håndtere en lang række opgaver. Papirkassetten til 250 ark betyder, at du ikke skal ilægge papir så ofte, og Full Speed USB 2.0 tilslutningen giver hurtig forbindelse til de mest moderne apparater. Brother forbrugsstofferne er separate, så du kun behøver skifte den enhed, der er løbet tør, og hvis du anvender den ekstra store toner, reduceres driftsomkostningerne til et minimum.

Leveres med fuld toner til 1500 sider v/5% dækning.

Kr. 2.749.- inkl. moms


Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
CCPIP.DK - Fredericia: Tlf.: 7592 3003 - Haderslev: Tlf.: 7453 3003 - Mob.: 3074 6003