Er det besværligt at vedligeholde din hjemmeside, eller er du bange for at det bliver det, når du selv får en hjemmeside?

 

Hvis du allerede har en hjemmeside, så er det måske et problem for dig, at holde den opdateret?. Spørgsmålet er, om hjemmesiden bliver vedligeholdt og opdateret eller, om den blot er skyld i stress og dårlig reklame for virksomheden?
 
Det er et faktum, at en hjemmeside, der ikke holdes opdateret er dårlig reklame for virksomheden. Et andet faktum er stress. Det vi ikke når, det giver anledning til stress!

En hjemmeside der ikke vedligholdes, dårlig reklame, og stress.
Det kan der gøres noget ved!

Vedligehold din hjemmeside når du har tid eller når lejligheden byder sigMed ADcms kan du opdatere dit website når behovet er der

- nemt og hurtigt.

 

Det behøver nemlig ikke at være svært og tidskrævende, at vedligeholde sin hjemmeside

 

Med ADcms kan det ikke blive nemmere, hvis man selv vil vedligholde sin hjemmeside.
 
Har du lidt almindelig kendskab til teksbehandlingsprogrammer, som for eksempel Word, så kan du også vedligeholde din hjemmeside.

 

Har du adgang til Internettet, så kan du vedligeholde din hjemmeside fra sommerhuset i Barbados, fra Fijiøerne eller fra arbejdspladsen. Kan du komme til en computer med internetforbindelse, så kan du vedligeholde din hjemmeside.
 
Snup et billede med digitalkameraet og sæt det direkte ind i hjemmesiden - ganske, som hvis det var i Word.
 

ADcms kræver ingen specielle programmer

Ofte hører man om, at billeder skal gøres mindre og komprimeres med et billedbehandlingsprogram, ellers er de for tunge for brugerne af hjemmesiden at indlæse. Vi kender det sikkert fra os selv. Kommer vi ind på en hjemmeside, der tager for lang tid at indlæse på computeren, så går vi hurtigt til den næste hjemmeside.
 
Det er synd for begge parter. På den ene side kunne det være, at det præcis VAR denne hjemmeside, der ville have haft vores største interesse. På den anden side, så kan virksomheden ikke billedbehandle, komprimere og skalere sine billeder. Ingen får noget ud af hjemmesiden. Stress og spild af resourcer.
 
Kontakt os og prøv selv hvor let det er at arbejde med ADcms systemet. Vi er i telefonen og guider dig.
Tip en ven  Sitemap - oversigt over tilgængelige sider  Udskriv
CCPIP.DK - Fredericia: Tlf.: 7592 3003 - Haderslev: Tlf.: 7453 3003 - Mob.: 3074 6003